050 359 1370

contact@sakaripuisto.fi

Taustaa

 

Olen 40-vuotias tamperelainen useiden vuosien kansainvälisellä kokemuksella, olen toiminut ennen politiikkaa sekä yksityissektorilla että tutkijana. Väittelin tohtoriksi vuonna 2004 Cambridgen yliopistossa.

 

Politiikkaan tulin mukaan eurovaaleihin 2014, jossa olin Pirkanmaan perussuomalaisten ehdokas. Aikaa oli vähän ja kilpailu käytiin samoilla apajilla valtakunnallisesti tunnettujen poliitikkojen kanssa. Suuri tukiryhmä ja rankka kampanjointi mahdollistivat kuitenkin huiman kirin josta ponnistaa eteenpäin. Eduskuntavaaleissa 2015 sain jo 2762 ääntä.

 

Vaalien jälkeen sain kutsun hallitusneuvotteluihin. Hallituksessa olen toiminut oikeus- ja työministerin erityisavustajana. Päällimmäisenä agendalla on ollut akuutin turvapaikanhakijatilanteen kriisinhallinta ja turvapaikkapoliittiset toimet eri työryhmissä. Sen lisäksi kontollani on työ- ja elinkeinopolitiikan sekä koulutuspolitiikan asioita. Kuntavaaleissa 2017 minut valittiin uutena ehdokkaana Tampereen kaupunginvaltuustoon, agendani kuntatasolla on sama mitä olen tehnyt valtakunnan politiikassa, tulokulma vain on toinen.

 

Vuosien mielikuvapolitiikan ja ylimielisen vallankäyttökulttuurin vuoksi Suomi on ajautunut ongelmiin monilla yhteiskunnan alueilla ja muutoksilla on kiire. Vaikeudet voidaan kuitenkin voittaa. Tähän vaaditaan ennen kaikkea selkeää linjaa ja johtajuutta.

 

Tule seuraamaan toimintaa facebookissa ja twitterissä ja katso myös Uuden Suomen puheenvuoropalsta.

 

Poliittinen tuuliajo pysäytettävä

Poliittinen tuuliajo pysäytettävä