050 359 1370

contact@sakaripuisto.fi

Taustaa

 

Toimin puolueella poliittisena suunnittelijana läheisessä yhteistyössä puoluejohdon ja eduskuntaryhmän kanssa. Politiikassa olen ahertanut useilla alueilla, maahanmuuttopolitiikan lisäksi muun muassa talouspolitiikan ja koulutuspolitiikan sekä kansainvälisen asioiden parissa.

 

Olen kotoisin Tampereelta. Taustaltani olen filosofian tohtori (Cambridge) noin kymmenen vuoden kansainvälisellä kokemuksella, ennen politiikkaa olen toiminut sekä yksityissektorilla että tutkimusmaailmassa yliopistoissa.

 

Ensimmäiset vaalini olivat vuonna 2014, kun olin Pirkanmaan perussuomalaisten ehdokas eurovaaleissa. Rankka kampanjointi ja suuri tukiryhmä mahdollistivat huiman kirin josta oli hyvä ponnistaa eteenpäin. Tampereen kaupunginvaltuustoon minut valittiin kuntavaaleissa 2017 ja nyt nämä ovat toiset eduskuntavaalini.

 

Eduskunta- ja valtioneuvosto ovat tuttuja paikkoja. Sain kutsun myös hallitusneuvotteluihin 2015 ja toimin ministerin erityisavustajana Jyväskylän puoluekokoukseen saakka 2015-2017.

 

Nyt haen revanssia sekä puolueelle että henkilökohtaisesti. Suomen ja suomalaisten etua pitää ajaa kaikilla rintamilla, ammattitaitoisesti ja tinkimättömästi!

 

Tule seuraamaan toimintaa facebookissa ja twitterissa ja katso myös Uuden Suomen puheenvuoropalsta.

 

Poliittinen tuuliajo pysäytettävä

Poliittinen tuuliajo pysäytettävä